Meram'ın sorunları neler?

Siyasi partilerin Meram'daki başkanları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit'in "Arap saçına dönen meseleler var" başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

İYİ Parti Meram İlçe Başkanı Mehmet Avcı'nın "Meramını anlatamayan Merambaşlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal'ın "Yaşanabilir bir Türkiye! Yaşanabilir bir Meram!başlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

BBP Meram İlçe Başkanı Mehmet Anıl Demiröz'ün "Mehmet Anıl Demiröz: Güç sahiplerinin elini taşın altına koyma vaktibaşlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

DEVA Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Tuğba Tuncer Atar'ın "Kentsel Kültür ve Yozlaşmabaşlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

Gelecek Partisi Meram İlçe Başkanı Ali Bilgehan Koçak'ın "Meram'ın çözülmesi gereken birçok sorunu varbaşlıklı yazısını okumak için buraya tıklayınız.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri