Meram'da spor yatırımı sürüyor

Meram Belediyesi, ilçeye değer katan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Meram Belediyesi, ilçeye değer katan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Konya´nın ilk uydu kenti olan TOKİ Konutları´nın bulunduğu Gödene Mahallesi´nde yapılacak spor kompleksinin temeli düzenlenen törenle atıldı.Gödene Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nın yanına yapılacak kompleksin temel atma törenine Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Şanlı, Konya İl Müftü Vekili İbrahim Çayır, AK Parti Meram İlçe Başkan Vekili Ali Büyükelliiki, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖDENE'YE 10 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Konya'nın ilk uydu kenti özelliğindeki Gödene Mahallesi'ne önemli hizmetler yaptıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Yaklaşık 2,5 milyon TL'ye mal olacak alışveriş merkezi ve sosyal tesisin inşaatı tamamlandı. TOKİ'nin 1'inci etabı ile 2'nci etabı arasında yaklaşık 30 bin metrekarelik alanı bulan park düzenleme çalışmalarımız da devam ediyor. Örnek bir şekilde projelendirilen bu park tamamlandığında bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımız gece ve gündüz hoşça vakit geçirebilecekler. Bugün temelini atacağımız spor kompleksi de yaklaşık 2,5 milyon TL'ye mal olacak. İçerisinde 1600 metrekarelik kapalı futbol sahasıyla birlikte açık alanda da voleybol ve basketbol sahaları yer alacak. Gödene Mahallemize 3 yıl içerisinde yaklaşık 6 milyon TL'lik yatırım yaptık. Yakın bir zamanda temelini atacağımız kapalı yüzme havuzuyla birlikte bu rakam 10 milyon TL'yi bulacak. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
Başkan Kalaycı, her mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam ettiklerini vurgulayarak, "Halkımızdan aldığımız destekle birlik ve beraberlik içerisinde Meram'da tarih yazmaya ve iz bırakmaya devam edeceğiz" dedi.

"BAŞKAN KALAYCI VAATLERİNİ AŞTI"

AK Parti Meram İlçe Başkan Vekili Ali Büyükelliiki ise, "Meram Belediye Başkanımız Dr. Serdar Kalaycı ile birlikte 2009 yılında seçim çalışmalarına katıldık. Başkanımızın o zaman verdiği sözleri yerine getirip getiremeyeceği konusunda bir çetele tuttum. Listeyi incelediğimde Başkanımız, tüm vaatlerini yerine getirdiği gibi bu listenin dışında 20 farklı yatırım daha gerçekleştirdi. Bu nedenle kendisini kutluyorum. Bu tesisin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından İl Müftü Vekili İbrahim Çayır'ın yaptığı dua ile Gödene Spor Kompleksi'nin temeli atıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri