Meram'da Arap ırkı Çakır Cafer ve İngiliz atı Kristoff satışa çıkarıldı: 119 bin TL

Konya'da bilinenin aksine çok farklı bir satış ilanlarda yer aldı. Konya'nın Meram ilçesinde 2 farklı ırka sahip at satışa çıkarıldı. 8 yaşındaki Arap ırkı Çakır Cafer isimli at 75 bin TL'den, safkan İngiliz atı Kristof ise 44 bin liradan satışa çıkarıldı

Konya'da alışveriş sitelerinde genellikle araba ve ev satılıyor. Hayvancılık şehri olan Konya'da bunlara ek olarak büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar da ilana konularak satılıyor. Konyalılar, büyük bir satış sitesinde hiç alışık olunmayan bir ilana şahit oldu. Meram'da bir vatandaş, atlarını “Acil” koduyla satışa çıkardığını duyurdu. At sahibi, iki farklı ırka sahip atları için toplamda 119 bin TL istedi.

ATLARIN YÜKSEK KESKİNLİĞE SAHİP OLDUĞU BELİRTİLDİ

Atlardan birinin Arap ırkı olduğu yazıldı. 'Çakır Cafer' isimli atın 8 yaşında olduğu ilanda yer aldı. Erkek at için 75 bin TL istendi. Hayvanın keskinliğinin yüksek, acemiye de uygun olduğu özellikle belirtildi. Diğer atın ırkının ise saftan İngiliz olduğu ilana yazıldı. 'Kristoff' isimli atın 4 yaşında olduğu bilgiler arasında yer alırken, Kristoff'un da yüksek keskinliğe sahip olduğu kaydedildi. İngiliz ırkı at için ise 44 bin TL istendi.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri