Meram Tıp’ta park çilesi!

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşanan otopark sorunu vatandaşları çileden çıkarıyor

2018 yılının yaz aylarında hizmete giren Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi’nde otopark sorunu yaşanıyor. Hasta yakınlarının yanı sıra hastane çalışanları ve doktorlar bile araçları için park yeri bulmakta zorlanıyor. Yeni ve modern bir binaya taşınan NEÜ Meram Tıp Fakültesi yetersiz otopark yüzünden hastaları ve hasta yakınlarını çileden çıkarıyor. Hastanenin otoparkı sabah saatlerinden itibaren  doluyor. Hastaneye gelen hastalar ve hasta yakınları ise çözümü araçlarını yol kenarlarına park etmekte buluyor. Vatandaşlar, üniversite yönetiminden yaşanan park sorununa çözüm bulunmasını istiyor. 
OTOPARK TALEBİN YARISINI KARŞILAMIYOR
Duruma tepki gösteren hasta yakınları, “Gayet güzel, modern bir hastane yapıldı. Ama yapılan otopark talebin yarısını karşılamıyor. Millet dağa taşa çıkıyor park yapmak için planlama yapanların aklına 2-3 katlı bir otopark yapmak hiç mi gelmez? Sadece günü kurtaran, sonrasını düşünmeyen bir milletiz maalesef” dedi. 
YOL KENARLARINDA BİLE PARK YERİ BULAMIYORUZ
Konuştuğumuz ilaç mümessilleri ise “Boş yer bulabilirsek yol kenarlarına araç park ediyoruz. Dağa doğru araçlarımızı park ediyoruz. Kantini çok küçük ve basık. Engelliler için de sıkıntılı uygulamalar var. Dışarıda oturacak yer bile yok. Hastanenin bahçesi yok. Eski Tıp Fakültesi daha iyiydi. Hastane çalışanları bile park yeri bulmakta zorlanıyor” dedi. 
Nureddin Ülküsever  isimli bir vatandaş ise şunları söyledi: “Maalesef heryer aynı Selçuklu kampüse diş için gidiyorum park için dolanıp duruyorum Karaman‘an Konya’ya bir saat var yarım saat park yeri ara yazık.”  Adnan İplikçiler de “Her gittiğimde bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum böyle bi düşüncesizlik gerçekten çok gerice” dedi.
İBRAHİM BÜYÜKEKEN


 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri