Meram MADO yeni yüzüyle hizmette

Yeni yüzü ve işletme anlayışıyla hizmet vermeye başlayan Meram MADO, keçi sütünden özel üretilen nefis dondurma ve tatlılarının dışında her gün Kahramanmaraş usulü köy kahvaltısı ve geleneksel Osmanlı
Yeni yüzü ve işletme anlayışıyla hizmet vermeye başlayan Meram MADO, keçi sütünden özel üretilen nefis dondurma ve tatlılarının dışında her gün Kahramanmaraş usulü köy kahvaltısı ve geleneksel Osmanlı yemekleri ile Meram’a bir başka anlam katıyor. Meram MADO ve hizmetleri hakkında bilgi vermek için dün sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya gelen İşletme Müdürü Zeynep Çoban, insan sağlığı ve onuru odaklı hizmetler sunulduğunu belirterek, Meram Mado’da güler yüzlü ve işinde uzman olan yeni personelleriyle en kaliteli hizmeti vereceklerini söyledi.
Zeynep çoban, “Meram Mado bundan böyle özellikle misafirlerinizle birlikte güvenerek gelinebilecek mekanlardan biri oldu İşletmeciliğini üstlendiğimiz günden bu yana Mado kurumsallığından ödün vermeden hizmet vermekteyiz. Öncelikle müşteri memnuniyeti prensiplerimizi hep koruduk ve koruyacağız. Türkiye’nin en kaliteli ve sağlıklı dondurma ve tatlılarının yanında, kültürel Kahramanmaraş usulü sabah kahvaltısı çorba ve yemeklerini de her gün mönülerimiz arasında bulundurmaktayız” dedi.
Geleneksel Maraş kahvaltısı hakkında da bilgi veren Çoban, “Meram MADO’da her sabah nefis Kahramanmaraş usulü sıcak ‘Köy Kahvaltısı’nda beyaz peynir, otlu peynir, kaşar peyniri, hellim peyniri, eski kaşar, K.Maraş peyniri, petek bal, kaymak, vişne reçeli, tahin-pekmez, tereyağı, zeytin çeşitleri var. Kahramanmaraş usulü kahvaltı ve yemeklerimizi Konyalı hemşerilerimize de tanıtmak istiyoruz. Eminiz ki çok beğenecekler. Konya ve Kahramanmaraş yemeklerinin birbirlerine karşı üstünlüğünü kesinlikle iddia etmiyoruz, olamaz da. Ancak bu farklı tadı da tatmalarını istiyoruz. Anadolu’nun birbirinden farklı zengin yemek çeşitliliğinin bilinmesi arzusundayız” diye konuştu.
Kahramanmaraş’ın yemek kültürünün zenginliği ve çok çeşitliliğine de değinen Zeynep çoban, “Yemeklerin özelliği yüzyıllardır değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış olmasıdır. Özellikle ekşili çorbadan tarhana çorbasına, dolmadan sarmaya, içli köfteden sömelek köfteye, sulu yağlı köfteden yoğurtlu köfteye, ekşili aya sulusundan et kabağı sulusuna, keşkek aşından bulgur aşına kadar birbirinden farklı yemeklerin yanı sıra zengin tatlı çeşitleri ve özel şerbetler padişah sofralarının vazgeçilmez tatları olmuştur. MADO yemeklerinde kullanılan baharatlar ise özel olarak Kahramanmaraş dağlarından toplanıp, Kahramanmaraşlı ustaların hünerli elleriyle hazırlanarak servis yapılmaktadır. MADO kaliteli, nefis dondurma ve tatlılarının yanında yemek ve köy kahvaltılarıyla da arzu edilen mekânlar arasında yer alacağı inancındayız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri