Meram İHL İç Anadolunun temsilcisi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Hafızlık ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmasının Konya İl birinciliği yarışması 18 Mart tarihinde Beyşehir İmam Hatip Lisesi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen ‘Hafızlık ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması’nın Konya İl birinciliği yarışması 18 Mart tarihinde Beyşehir İmam Hatip Lisesi’nin organizesi ile Beyşehir de düzenlenmişti. Yarışma sonucunda Hafızlık dalında Meram Dr. Ali Rıza Bahadır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Çetintaş Konya il birincisi oldu. 8 Nisan Pazar günü Niğde de düzenlenen Hafızlık ve Ezanı güzel okuma yarışması İç Anadolu Bölge birinciliği yarışmasında Konya’mızı temsil eden Meram Dr. Ali Rıza Bahadır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Çetintaş, hafızlık dalında İç Anadolu Bölge birincisi oldu. 13 Mayıs Pazar günü Adana'da düzenlenecek olan Hafızlık Türkiye finalinde İç Anadolu bölgesini temsil edecektir.

KULU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİSİ BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU
Kulu ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Güzel Ezan Okuma Yarışmasında bölge birincisi oldu.  Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş, İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında her yıl yapılan Güzel Ezan Okuma Yarışması’nda il birincisi olarak Konya’yı temsil eden Kulu Anadolu İmam-Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ömer Coşkun’un, dün Niğde’de yapılan Bölge Birinciliği Yarışması’nda da birinci olduğunu belirterek, “Öğrencimiz Ömer Coşkun, bölge birincisi olarak 13 Mayıs 2012 tarihinde Adana’da yapılacak olan Türkiye Birinciliği yarışmasına katılma hakkı elde etti. Kulu’ya bu güzel dereceyi kazandıran öğrencimizi, öğretmenlerini, okul yöneticilerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, öğrencimizin başarılarının devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ/İHA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri