Meram Gödene'de Ramazan coşkusu yaşandı

Meram Gödene İlkokulunda Ramazan etkinlikleri düzenlendi. Meram Gödene İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile unutulmaya yüz tutmuş değerleri hatırlatmak, geleneksel ramazan etkinliklerini yaşatmak için etkinlik yaptı.

Meram Gödene İlkokulunda Ramazan etkinlikleri düzenlendi. Meram Gödene İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile unutulmaya yüz tutmuş değerleri hatırlatmak, geleneksel ramazan etkinliklerini yaşatmak için etkinlik yaptı. Meram Gödene İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile unutulmaya yüz tutmuş değerleri hatırlatmak, geleneksel ramazan etkinliklerini yaşatmak için öğretmenleri Ülkü İmiroğlu, Esra Alpay, Zeycan Şen liderliğinde gölge oyunu, Hacivat Karagöz ve çeşitli tiyatro etkinlikleri ile okul genelinde velilerin yoğun katılımıyla gösterilerini gerçekleştirdiler.

Etkinlikte öğrencilere yapılan sunumda Ramazan ayının maneviyatı ile ilgili sohbet gerçekleştirilirken, çocukların bu ayı tanımaları, bu ayda yapılması gerekenleri onlara oyun, merak ve keşif yoluyla anlatılması üzerinde durulmuştur. Bu yollarla çocuklarımızın ramazan ayını etkili bir şekilde öğrenmelerine katkı sağlayacağı ifadeleri kullanıldı. Etkinlik sonunda başarılarından dolayı okul öğretmenleri Ülkü İmiroğlu’na, Esra Alpay’a ve Zeycan Şen’e okul müdürü Ferdi Ece’ye ödül takdimi gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri