Meram Belediyesin’den yaz spor okulu

Okulların tatile girmesi ile birlikte birçok spor kulübü, kurum ve kuruluşlar öğrencilerin yaz tatillerini daha iyi geçirmesi için yaz spor okulları açıyor.
Bu kurumlardan birisi de Meram Belediyesi. Meram Belediyesi öğrencilerin yaz tatillerini daha iyi geçirmeleri amacı ile tekvando branşı üzerine yaz spor okulu açıyor. Hiçbir ücret alınmayacak olan bu kursa katılımın yoğun olması bekleniyor. Meram Belediyespor Kulübü, Gençleri spora yönlendirme ve sporu sevdirme projesi kapsamında yaz döneminde ücretsiz olarak tekvando kursu düzenliyor. 7 – 15 arası yaş grubu öğrencilere yönelik olarak düzenlenen kurslara Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu Kayhan Aytar Tekvando Salonu’nda müracaatlar kabul ediliyor. Tekvandoda Konya’nın en başarılı kulüpleri arasında yer alan ve bu başarısını ülke genelinde aldığı madalyalarla perçinleyen Meram Belediyespor, yaz tatilinde öğrencileri spora yönlendirmeyi hedefliyor.

Özellikle ferdi branşlara verdiği destekten dolayı tekvando takımı olarak elde ettikleri başarıda Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’nın çok büyük katkısı olduğunu belirten antrenör Ali Yıldız, “Gençleri Spora Yönlendirme ve Sporu Sevdirme Projemiz kapsamında geçen yıl çok sayıda gencimize tekvando sporunu sevdirdik. Bu yıl da yaz döneminde düzenleyeceğimiz bu kurslara 7-15 arası gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri