Meram Belediyesi’nden Konya Baranası

Meram ve Konya kültürünü anlatmak ve tanıtmak amacıyla Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi’ (Müze Meram), Geleneksel Konya Baranası’na ev sahipliği yaptı.

Meram ve Konya kültürünü anlatmak ve tanıtmak amacıyla Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi’ (Müze Meram), Geleneksel Konya Baranası’na ev sahipliği yaptı. Her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirilecek gecelerin ilkinde, katılımcılar eğlenceli anlar yaşadı.

Meram’ın tarih ve kültürünü yaşatmak ve yeni nesillere anlatmak amacıyla Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi’ (Müze Meram), şehir kültürünün en renkli etkinliklerinden biri olan ‘Geleneksel Konya Baranası’na ev sahipliği yaptı.

Orijinal haliyle ve ikramlarla zenginleştirilen ‘Geleneksel Konya Baranası’na katılanlar eğlenceli bir gece yaşadılar. Konya türküleri başta olmak üzere pek çok yöreden halk türkülerinin söylendiği gece, misafirlerine doyumsuz anlar yaşattı. Geceye katılan misafirler, söylenen türkülerle rahatlayıp günün yorgunluğunu geride bıraktılar, doyumsuz sohbetler edip gecenin özüne uygun bir şekilde dertleşerek stres attılar.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri