Meram Başkanlık Kupası Fen İşlerinin

Meram Belediyesi tarafından, müdürlükler arasındaki kaynaşmayı sağlamak ve personelin motivasyonunu daha da artırmak için düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Meram Belediyesi tarafından, müdürlükler arasındaki kaynaşmayı sağlamak ve personelin motivasyonunu daha da artırmak için düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. Yaklaşık 1,5 ay süren turnuvada Fen İşleri Müdürlüğü şampiyon oldu. Turnuvada başarılı olan ekiplere Meram Belediye Hizmet Binası’nda düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Bu yıl ilk olarak düzenlenen Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası’nın centilmence geçtiğini belirten Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, “Turnuvaya Futbol Federasyonu’nun da temsilci göndermesi ve tüm maçları federasyonun görevlendirdiği hakemlerin yönetmesi bizim açımızdan memnuniyet verici bir durum. Yaklaşık 1,5 ay süren turnuvada 22 maç oynandı. Final müsabakasında ipi göğüsleyen takım Fen İşleri Müdürlüğümüz oldu. İkinci olan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzü ve turnuvada centilmence mücadele eden tüm ekiplerimizi kutluyorum. Ayrıca bu turnuvaya sponsor olan firmalara da teşekkür ediyorum. Şampiyon olan takımın sporcularını tatile göndereceğiz.” dedi.

Belediye olarak spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Kalaycı, “Karahüyük Mahallesi’ndeki FİFA standartlarındaki suni çim saha tamamlanma aşamasında. Kaşınhanı, Karadiğin ve Osmangazi Mahallelerindeki kapalı futbol sahaları ve bu yıl yapımına başlayacağımız yüzme havuzu projelerimiz bu alandaki önemli hizmetlerimiz arasındadır.” diye konuştu.

Meram Belediyespor Kulüp Başkanı İlker Özkan da, Meram’ı tanıtmak için kulüp olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Konuşmalardan sonra Başkan Kalaycı, turnuvaya sponsor olan firmalara, Futbol Federasyonu’nun ‘Herkes İçin Futbol’ Konya Temsilcisi İbrahim Karabacak’a ve hakemlere plaket takdim etti. Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, şampiyonluk kupasını Fen İşleri Müdürü İsmail Fazlıoğlu’na, ikincilik kupasını Temizlik İşleri Müdürü Şaban Dişçi’ye, ‘En Centilmen Takım’ plaketini ise Yapı Kontrol Müdürü Recep Alibeyoğlu’na verdi.

MERAM BELEDİYESİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri