Meram Abdullah Aymaz, SOBİOdan altınla döndü

Sosyal Bilimler Alanında Türkiye genelinde yapılan ilk ve tek olimpiyat olan Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nın (SOBİO) 8.'si İstanbulda gerçekleştirilen ödül töreni ile son buldu.

Sosyal Bilimler Alanında Türkiye genelinde yapılan ilk ve tek olimpiyat olan Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nın (SOBİO) 8.'si İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreni ile son buldu.

Merve Eğitim kurumlarına bağlı Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu 3 proje ile katıldığı Sosyal Bilimler Olimpiyatlarında Türkiye finaline kaldı. Türkiye finali için İstanbul’a çağrılan projelerden İngilizce takdim dalında Refika Kalyoncu, Selimiye Camii’ni İngilizce sanal gezi yaptırarak altın madalya; takdim dalında İlayda Şentürk, Sevgi Okulları sunumuyla bronz madalya ve sahne sanatları dalında Beyza Köse ve Sena Konuş, Talat ile Nalân isimli tiyatrolarıyla bronz madalya alarak Konya’ya ve okullarına haklı bir gurur yaşattı. Konuyla ilgili bilgi veren Okul müdürü Hüseyin Taş, “Okul olarak 8. SOBİO olimpiyatlarında elde etmiş olduğumuz bu başarıyla Konya’ya haklı bir gurur yaşattık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi kutluyorum. Yapmış olduğumuz ve katıldığımız olimpiyatlardan derece almamız yükümüzü biraz daha artırıyor çünkü zirveye çıkmak bir başarı ise; o zirvede sürekli kalabilmek de ayrı bir başarıdır” dedi.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri