Meral Akşener'in kaseti mi var ateş püskürdü

Meral Akşener kaset iddialarına ateş püskürdü. 'Bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetleri var' denilen Meral Akşener, dava açmaya hazırlanıyor.

Mehmet Barlas'ın oğlu Cemil Barlas, MHP’li Meral Akşener için “Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler” demişti.

Barlas'ın iddialarına Meral Akşener'den sert yanıt geldi:Bunlar Müslüman görünümlü münafıklar!

KASET NEREDE?

A Haber’de yayınlanan Gece Ajansı adlı programda konuşan Cemil Barlas, “Kaset nerede” sorusu üzerine ise şunları söylemişti:

“Kaset… biliyor da, paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var. Dolayısıyla o artık bir esire durumundadır. Ne derlerse yaptırırlar. Samanyolu’na da çıkar, hatta minarede röportaj yapacağız derlerse oraya da çıkar. Şu an acınacak halde. Bu kesin… Bunu ben bilgi olarak söylüyorum” ifadelerini kullandı.

AKŞENER’DEN SERT TEPKİ

Bu iddialar üzerine Rotahaber’den Filiz Akgün’e açıklamalar yapan Meral Akşener, “Havuz medyasındaki bu iftiralardan yeni haberim oldu avukatımla görüştüm mahkemeye vereceğim fakat çok sinirliyim, çok kırgınım, çok üzgünüm o yüzden fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ben çok zor günlerden geçmişken böyle çirkin iftiralarla karşı karşıya kalmadım. Bunlar Müslüman görünümlü münafıklar!” ifadelerini kullandı. Akşener daha sonra Twitter’dan “Müslüman görünümlü münafıklar, Sizlerin bile bu kadar alçaklaşacağınızı düşünmemiştim. İnanmazsınız ama Nur Sûresini hatırlatırım” mesajını paylaştı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri