Meraklı Vatandaşlar Kazayı İzlemek İçin Üstgeçitte Birbirleri İle Yarıştı

Yozgat’ta meydana gelen zincirlemeli trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazayı izlemek isteyen meraklı vatandaşlar üst geçit köprüsü üzerindeki demir korkuluklara dizilerek film izler gibi kazayı seyretti.Kaza saat 17:00 sıralarında iş...

Yozgat’ta meydana gelen zincirlemeli trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazayı izlemek isteyen meraklı vatandaşlar üst geçit köprüsü üzerindeki demir korkuluklara dizilerek film izler gibi kazayı seyretti.

Kaza saat 17:00 sıralarında iş çıkışı Yozgat şehir merkezi alt geçitte meydana geldi. Esentepe istikametinden, Yerköy istikametine gitmekte olan Belgin Öztürk yönetimindeki 66 AU 454 plakalı otomobil önde seyir halinde bulunan Fatih Alakoç yönetimindeki 66 AF 293 plakalı cipe arkadan çarptı. Kazada 66 AU 454 plakalı otomobilde bulunan üniversite öğrencisi yaralandı. Yaralı 112 Acil Servis Ambulansı ile Yozgat Devlet Hastanesine kaldırılırdı.

Kaza sebebiyle trafik dururken, aynı yöne seyir halinde olan 16 HN 754 plakalı otomobil sürücüsü, karşıdan vuran güneş ışınlarından öndeki araçların durduğunu fark edemeyince 43 ST 059 plakalı otomobile çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olayı yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Öte yandan kazayı görmek isteyen vatandaşların üst geçit üzerindeki demir korkuluklara dizilerek adeta film seyreder gibi kazayı izlemesi dikkat çekti. Polis ekipleri toplanan kalabalığı dağıtmak için uzun uğraş verdi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri