Menderes Türel’den CHP ve MHP’ye sert eleştiri

İnegöl’de düzenlenen programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, buradaki konuşmasında CHP ve MHP’ye sert eleştirilerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret ettikten sonra Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Programdaki konuşmasında yapılan seçim anketlerini değerlendiren Menderes Türel, CHP ve MHP’yi de sert sözlerle eleştirdi.

Menderes Türel, Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen programdaki konuşmasında "İnşallah önümüzde önemli bir yerel seçim var, yerel yönetim süreci var gayretlerinizle, heyecanınızla milletimize olan hizmet aşkıyla ortaya koyacağız. Performansımızı İnegöl'de bundan sonra ki süreçte yüzde 70'lerin üzerine taşıyacağız. Bunu başarmamız lazım çünkü MHP lideri sayın Bahçeli'nin bir sözü vardır, yakında AK Parti yüzde 70 oy alırsa şaşırmamak gerekiyor. İşte onun için hep birlikte onu mahcup etmeyelim" dedi.

AK Parti'nin oylarının 53'ler olduğunu gördüklerini ifade eden Menderes Türel, yerel seçimlerde Türkiye de 1392 belediye seçiminin yapılacağını anımsatarak hedeflerinin tüm belediyeleri kazanmak olduğunu söyleyerek konuşmasını söyle sürdürdü:

‘YALAN SÖYLEYENLER BAŞBAKAN OLAMAZ ‘

"Biz sıradan bir iktidar partisi değiliz. Biz aynı zamanda bir misyon partisiyiz. Bizim çok önemli görevlerimiz var. Türkiye'nin Ak Parti'ye açık konuşmak gerekirse uzun süre daha ihtiyacı var. Son pişmanlık fayda etmez onun için daha çok çalışmamız lazım. İşte az öncede söyledim sürekli yalan senaryolarla halkı kandırmaya yönelik bir takım stratejik peşinde koşan muhalefet şükürler olsun ki milletimizin sağduyusu sayesinde iktidara gelmiyor. İnşallah bundan sonrada gelmez. Çünkü geçtiğimiz hafta grup toplantısında bu sayın başbakanımız kürsüden dile getirdi; 'Sayın Kılıçdaroğlu ne demiş yalan söyleyen başbakan olmaz' demiş. Sayın Kılıçdaroğlu hayatında ilk defa doğru söylüyor. Yalan söyleyenler başbakan olamadığı için senelerdir Kılıçdaroğlu başbakan olamıyor. Sayın başbakanımız senelerdir iktidarını sürdürüyor. O yüzden değerli arkadaşlar biz tüm bu sorumluluk duygusunu çok iyi bir şekilde hepimiz taşımalıyız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri