'Memurlara Yüzde 12 Ek Zam Verilmeli'

Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi Nuh Yalçın, Hükümet Konağı önünde yaptığı basın açıklamasında memurlara en az yüzde 12 ek zam verilmesinin gerektiğini kaydetti. Yalçın yaptığı açıklamada; “Ne yazık ki bugün, evlatlarımızı...

Kamu-Sen Çankırı İl Temsilcisi Nuh Yalçın, Hükümet Konağı önünde yaptığı basın açıklamasında memurlara en az yüzde 12 ek zam verilmesinin gerektiğini kaydetti. Yalçın yaptığı açıklamada; “Ne yazık ki bugün, evlatlarımızı feda ederek, hayatlarımızdan vazgeçerek yaşatmaya çalıştığımız devletimiz, adına açılım denen bir ihanet projesi çerçevesinde soysuzların oyuncağı haline getirilmiştir. Aldığı tavizlerle iyiden iyiye azan terör örgütü, hain pusularına sokak ortası infazlarıyla devam etmektedir. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 3 yiğit evladımızı daha teröre ve açılıma kurban verdik." dedi.

Yaşanan son ekonomik gelişmelerle birlikte 2,6 milyon kamu görevlisinin ve 1,9 milyon emeklinin çileli geçim mücadelesi tam bir ekonomik savaşa döndüğünü aktaran Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün bu yaşananlara rağmen toplu ihanete imza atan konfederasyon hala durumdan son derece memnun. Allah için çıkıp bir açıklama yapamıyor. ‘Memur maaşı eridi’ diyemiyor. Hala elindeki ihanet hançeriyle memuru sırtından vurmak için gün sayıyor. Memuru unutup yolsuzluğa, hırsızlığa destek verenler, bugün memurun karşısına ne yüzle çıkacaklar? 9 ay içerisinde ailenin zorunlu harcamaları 363 lira artmışken, 123 lira zamma evet diyenler, memurun karşısına ne yüzle çıkacaklar? Kamu görevlilerinin dağ gibi biriken ekonomik sorunlarının çözülmesi için; yüzde 12 ek zam istiyoruz.

Tüm kamu görevlilerinin ekonomik sorununu çözecek bir çalışma yapılması için iktidarın kaçacak yeri, geçerli bir mazereti yoktur.

Cumhurbaşkanlığının bütçesini iki katına çıkarıyor, yüzde 100 zam yapıyorsunuz.

Milletvekili maaşlarına tam 1000 lira zam yapıyorsunuz.

PKK’yla terör pazarlığı yapıyorsunuz.

Apo’yla ihanet pazarlığı yapıyorsunuz.

IŞİD’le rehine pazarlığı yapıyorsunuz.

PYD’yle yardım pazarlığı yapıyorsunuz.

Memurla maaş pazarlığı yapmaktan kaçamazsınız.” CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri