Memurlar Konya Hospital ile anlaştı

Özel Konya Hospital Yönetimi ile Memur- Sen Konfederasyonu’na bağlı başkan ve temsilcilerinden oluşan heyet arasında, sağlık ve tedavi hizmetleri protokolü imzalandı.

Dün hastane toplantı salonunda düzenlenen protokol töreninde konuşan Konya Hospital Başhekimi Dr. Abdullah Ağralı amaçlarının tüm memurlara farklı bir hizmet sunmak olduğunu söyledi. Memurların tüm muayene, tedavi, tahlil gibi tüm hizmetlerden anlaşma çerçevesinde imkanlardan faydalanacağını ifade eden Ağralı, “Büro Memur Sen ile Özel Konya Hospital arasında imzalanan bu protokolle, Büro Memur Sen’e kayıtlı üyelerin ve ailelerinin tüm tedavi ve sağlık hizmetleri anlaşma çerçevesinde Özel Konya Hospital tarafından verilecek” dedi.
Ağralı, memurlara hizmet etmekten ayrıca mutluluk duyduklarını da sözlerine ekleyerek, “Yapılan protokol kapsamında Büro Memur Sen üyeleri ve onların bakmakla yükümlü oldukları kişiler, Büro Memur sen tarafından üyeleri için kişiye özel hazırladığı kimlik kartları veya sendikanın vereceği “aktif üye” belgeleri ile Özel Konya Hospital’e müracaat edebilecekler. Ayrıca, Büro Memur Sen mensupları, Özel Konya Hospital’dan alacakları sağlık ve tedavi hizmetlerinin birçoğunda, belli oranlarda uygulanacak indirim ve hizmet ayrıcalıklardan da faydalanabilecekler” diye konuştu.
Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Latif Selvi ise yaptığı konuşmada, “Memur-Sen ile çalışan tüm arkadaşlarımız her zaman olduğu gibi bu günde kazanmaya devam ediyor. Amacımız memur arkadaşlarımızın tümünün aileleri ile birlikte en güzel ortamda en güzel sağlık hizmetlerini almalarına zemin hazırlamak. Bunun için bizlere destek olan Konya Hospital yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Protokol törenine Konya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Dr. Abdullah Ağralı, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir -Sen Şube Başkanı Latif Selvi. Büro-Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Çimen, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Koç, Toç Birsen Şube Başkanı Ali Doğan, Enerji Bir -Sen İl Temsilcisi Muhittin Özyalvaç ve Ulaştırma Sen Temsilcisi Nedim Akay katıldı.

ALİ SAİT ÖGE

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri