MEMUR-SEN ve İttifak’tan indirim anlaşması

İttifak Holding ile MEMUR-SEN Konya İl Başkanlığı arasında, MEMUR-SEN çatısı altındaki sendika üyelerinin İttifak Holding grup şirketlerinin ürün ve hizmetlerinden indirimli yararlanmalarını sağlayacak özel indirim anlaşması imzalandı.

Anlaşma kapsamında, MEMUR-SEN Konya Şubesi çatısı altındaki 11 sendikanın üyeleri, İttifak Holding’e ait şirketlerin ürün ve hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek. Anlaşma, Nisan ayında yürürlüğe girecek.

Taraflar arasında yapılan anlaşmanın imzaları, 14 Mart Çarşamba günü İttifak Holding’de atıldı. İmza programına, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, MEMUR-SEN Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, Başkan Vekili Ali Koç ve Başkan Yardımcısı Nedim Akan’ın yanı sıra; BÜRO MEMUR-SEN, TOÇBİRSEN 1 Nolu Şube, TOÇBİRSEN 2 Nolu Şube, Ulaştırma MEMUR-SEN, SAĞLIK-SEN, DİYANET-SEN temsilcileri katıldı. Yapılan protokol sonrası açıklama yapan MEMUR-SEN Konya İl Başkanı Nazif Karlıer, “MEMUR-SEN ailesi olarak Konya’da 40 bini aşkın Türkiye’de ise 1 milyonu aşkın üyemiz var. Bugüne kadar birçok firmayla indirim anlaşmaları imzaladık. Bugün burada İttifak Holding’imizin yetkilileriyle üyelerimize fayda sağlayacak bir anlaşmaya imza attık. İnşallah bu birliktelik uzun süreli olur” dedi.İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila da şunları söyledi: “Böyle bir anlaşmayı yapmaktan biz de İttifak ailesi olarak mutluluk duyuyoruz. Memur demek, imar eden demek. Ülkemizin imarında önemli katkısı olan memurlarımıza biz de İttifak ailesi olarak elimizden gelen yardımı ve iş birliğini yapmak, bir yol açmak istedik. İnşallah bu anlaşmayı Türkiye çapında daha da yaygınlaşacak hale getiririz. Biz bu tür anlaşmalara her zaman sıcak bakıyoruz. Benzeri anlaşmaları geçmişte farklı kurumlarla da yapmıştık. Bundan sonra da yapmayı sürdüreceğiz. Ve bu manada ülke çapında bir başlangıç teşkil edeceğine inanıyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur.” İmzalanan protokol uyarınca MEMUR-SEN Konya İl Başkanlığı’na bağlı sendikaların üyeleri Nisan ayından itibaren İttifak Holding grup şirketlerinin (Adese, Seha Yapı, Selva, Selet, İrent, AES) ürün ve hizmetlerinden indirimli yararlanmaya başlayacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri