Melo G.Saray formasını zor görür!

Sakatlık sonrası tam 1 yıl sonra forma şansı bulan Yekta'nın performansı herkes tarafından takdirle karşılandı.

30 Ekim 2011'de Kadir Has'ta oynanan maçta ön çapraz bağları kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalan Yekta kaderin cilvesi ki formayı yine Kayserispor karşılaşmasında kaptı.

MELO'NUN İŞİ ARTIK ÇOK ZOR

Bu sezon 3 maçta sonradan oyuna giren 27 yaşındaki orta saha oyuncusu sakat Felipe Melo'nun yerine ön liberoda şans buldu.3-0 kazanılan Kayserispor maçında 90 dakika görev yapan Yekta Kurtuluş, sahada basmadık yer bırakmadı. Selçuk İnan'ı fazlasıyla rahatlattı ve Melo'nun yokluğunu aratmadı.

FORMAYI ASLA BIRAKMAZ

Taraftarlar da yıldız oyuncunun performansını çok beğendi. Yekta'nın formayı kolay kolay bırakmayacağı yönünde görüşler belirtildi.

ENGİN'İN DÖNMESİNE 2 HAFTA VAR

Engin Baytar'ın 11 maçlık cezasının bitmesine 2 hafta kaldı. İstanbul Belediye ve Mersin'e karşı oynamayacak Engin, 12. haftadaki Karabükspor maçında hocasından görev bekleyecek.

TERİM ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI

Türk spor kamuoyundan tam not alan 26 yaşındaki futbolcu hakkında konuşan teknik direktör Fatih Terim ise, "Yekta'yı geçen sene Kayseri'de kaybettik, bu sene burda kazandık. Sahanın en iyisiydi. Çok görev almadan; birden bire 11'de yer alıp iyi oynamak takdir edilesi bir davranıştır. Kendisini tebrik ediyorum, örnek oldu. Oyundan çok sevindiğimiz şey Yekta'ydı. İyi profesyonelseniz, inancınız varsa, çalışıyorsanız; Allah da size o şansı verir. Bu bence odur. Bugün en zor iş onundu" açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri