Melih Gökçek'in Twitter hesabını geri aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 1.7 milyon takipçisi bulunan resmi Twitter hesabı "Siber Ergenekon Tim" adlı grup tarafından hacklendi.

Twıtter'ın en çok takip edilen  simalarından olan Melih Gökçek'in hesabı hacklendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter hesabının "Siber Ergenekon Tim" adlı grup tarafından hacklendiği öğrenildi. Başkan Gökçek, saatler sonra hesabını geri aldığını duyurdu.

TWİTTER ÜST YÖNETİMİ MÜDAHALE ETTİ

Başkan Gökçek yaptığı açıklamada, "Bugün 03.59'dan itibaren kimliği belirsiz kişilerce ele geçirilen twitter hesabım, twitter üst yönetiminin müdahalesi neticesinde bugün saat 16.00 itibarı ile şahsımın kullanımına açılmıştır. Bu süre içerisinde hesabımdan yapılan açıklama ve duyurularla hiçbir ilgim yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi.

NE OLMUŞTU?

Sabah Twitter'ını açanlar Gökçek'in hesabından "EGO OTOBÜSLERİNİ BU Sabah İTİBARİ İLE BEDAVA YAPIYORUM LAN. İtiraf ediyorum fişkiyeyi ben kırdım..... Atatürk'e yapacağınız çirkin iftiralar ve küfürler karşılıksız kalacağınımı sandınız? Biz varken hiçbir yanlış cezasız kalmayacak." diye tweetler atıldığını gördü. Kısa süre sonra Gökçek'in Twitter hesabının "Siber Ergenekon Tim" adlı grup tarafından hacklendiği öğrenildi.

KENDİNE YENİ HESAP AÇTI

Gökçek Twitter hesabının ele geçirilmesinin ardından kendine yeni bir hesap açtı. Gökçek yeni hesabından "Siber Ergenekon Tim" adlı gruba seslendi.

ADALETİN ÖNÜNE ÇIKACAKISINIZ

Gökçek hesabını hackleyen kişilerin bulunacağını ve adaletin karşısına çıkacaklarını söyledi.

Melih Gökçek'in hacklenen hesabından atılan tweetler;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri