Melih Gökçek oğlu Osman'a hangi belediyeyi istiyor?

AKP'nin "metal yorgunu" olarak istifasını aldığı Melih Gökçek'in MHP adaylığında adı geçiyor. Ancak durum göründüğü gibi değil.

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz, bugünkü köşesinde Ankara kulislerinden bomba bir bilgi aktardı. Yavuz'un yazısında yer alan kulise göre; Melih Gökçek, oğlu Osman Gökçek için Ankara'da bazı belediye başkanlıkları için çalışmalar yapıyor.

Ahmet Yavuz'un konuyla ilgili yazısı şöyle:

"MHP’nin Gökçek’i aday gösterme niyeti yok. Gökçek’in de aday olma. AK Parti’yi köşeye sıkıştırıp, Mersin’i, Adana’yı ve dahi Manisa’yı garantiye almak. Ancak Manisa’da, AK Parti, hem milliyetçilerin, hem kendi partisi ve İslami kesimlerin oyunu alabilecek güçlü ismi Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ı aday gösterirse MHP’nin işi zormuş. MHP, Manisa, Mersin, Adana’da böyle isimleri aday göstermemesi için Gökçek’i gündemde tutuyormuş.

AK Partililerle bu zevkli oyunu oynayan Gökçek’in derdi ise Oğlu Osman’a Keçiören veya Çankaya’da bir belediye bulmakmış. “Osman” aday olmaz ise, Ankara’da AK Parti’ye yar olmaz!” diretmesiymiş. ATO olmadı, bakalım Mustafa AK’a kötü haber mi alacak! Ankaralılar, Özhaseki’ye karşı Ankaralı Ali Babacan, Emrullah İşler olsun diyormuş!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri