Meireles: Fenerbahçe'nin Hedefi Her Zaman Şampiyonluktur

Fenerbahçeli Raul Meireles, sarı lacivertli takımın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyledi.Mall Of İstanbul'da bulunan Fenerium Mağzası'nda Egemen Korkmaz ile birlikte imza günü etkinliğine katılan Raul Meireles, önce basın mensuplarının...

Fenerbahçeli Raul Meireles, sarı lacivertli takımın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyledi.

Mall Of İstanbul'da bulunan Fenerium Mağzası'nda Egemen Korkmaz ile birlikte imza günü etkinliğine katılan Raul Meireles, önce basın mensuplarının sorularını sonrasında da taraftarların formalarını imzaladı.

Sakatlığının geçmek üzere olduğunu ifade eden Portekizli futbolcu, "En azından sakatlığım nedeniyle operasyon yapılmasına gerek yok. En kısa sürede sahalarda olmak istiyorum." dedi.

Öte yandan bu sezon uygulamaya konan 5+3 yabancı kuralı hakkında ise yıldız futbolcu, "Fenerbahçe'nin her zaman hedefi şampiyonluktur. Onun için bu sezon takımda bir forma savaşı olacaktır. Bu savaş bizi kötü etkilemez. Forma savaşı takıma olumlu katkı yapacaktır." diye yorumladı.

İmza gününe katılan Egemen Korkmaz da özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Tecrübeli oyuncu, takımda hiçbir olumsuz havanın bulunmadığını herşeyin mükemmel olduğunu sözlerine ekledi.

Açıklamaların ardından futbolcular taraftarların formalarını imzaladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri