Mehmet Uğur güven tazeledi 

İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı seçilen Mehmet Uğur, “Ülkemizde yaşanan ekonomik buhran ve türlü siyasi açmazlara rağmen ülkenin en yerli ve en milli partisi olan İYİ Parti'yi Karatay'da en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 

İYİ Parti Karatay İlçesi 3. Olağan Kongresi Gökçen Gold Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mehmet Uğur, güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi. Kongreye yoğun bir katılım oldu. 

SEÇİM VAR, SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur yapmış olduğu açıklamada; “Kuruluş aşamasından bugüne neferi olmaktan gurur duyduğum iyiler hareketinde Karatay’a hizmet için yeniden başkan seçildik” dedi. “Ülkemizde yaşanan ekonomik buhran ve türlü siyasi açmazlara rağmen ülkenin en yerli ve en milli partisi olan İYİ Parti'yi Karatay'da en iyi şekilde  temsil etmek ve iyilik hareketini  herkese anlatmak için  hız esmeden çalışmalara devam edeceğiz” diyen Uğur, şunları kaydetti: “Önümüzde kritik bir seçim var. Sorumluluğumuzun farkındayız. Karatay’da en yüksek oyu almak için çok daha fazla çalışacağız. Merhum il başkanımız Gökhan Tozoğlu’na da Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Emanetine sahip çıkacağız. Konya’ya merhum Tozoğlu çok farklı bir siyasi anlayış kazandırmıştı. Bu anlayışın devamlılığı için de çalışacağız. Konya’da İYİ Parti’yi birinci parti yapacağız.” 

EMRE ÖZGÜL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri