Mehmet Tayfun Türkmen sesleri

Akşehirspor'da, sessizlik sona eriyor. Ahmet Er başkanlığında ki yönetim listesi Akşehirspor'un yeni yönetimi olması kesin gözüyle bakılırken, yönetim teknik direktörlük koltuğu için Mehmet Tayfun Türkmen'i düşünüyor

 Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil edecek 3 takımdan biri olan Akşehirspor'da sessizlik sona eriyor. Önümüzde ki hafta Akşehirspor'da yönetim ile birlikte teknik direktöründe belli olması bekleniyor. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile görüşmelerini sürdüren Ahmet Er, Akşehirspor'un yeni başkanı olması kesin gözüyle bakılıyor. Ahmet Er başkanlığında ki yeni yönetiminin teknik direktörlük koltuğu için düşündüğü isim ise Tayfun Türkmen.

PLAY-OUT İLE LİGDE KALDI

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de 13 galibiyet 1 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Akşehirspor topladığı 40 puanla lig tablosunda 5.sırada kendine yer buldu. Konya takımları sıralamasında ikinci sırada yer alan Akşehirspor, statü gereği Konya Süper Amatör ikincisi Selçukspor ile Play-Out mücadelesine çıktı. Konya Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 3-0 kazanan Akşehirspor, önümüzde ki sezon yeniden Bölgesel Amatör Lig'de Konya'yı temsil etme hakkı elde etti.

YÖNETİM KALABALIK OLACAK

Play-Out maçının ardından 28 Mayıs tarihine kongre kararı alan Akşehirspor, 28 Mayıs tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle kongre 4 Haziran tarihine ertelendi. 4 Haziran'da gerçekleşen genel kurulda Ercan Özay başkanlığında geçici yönetim oluşturuldu. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile görüşmeleri sürdüren Akşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Er, Akşehirspor'un yeni başkanı olması bekleniyor. Levent Emir, Levent Dort ve Fatih Beyoğlu, Ahmet Er'in yönetim listesinde yer alıyor. Ahmet Er, başkan olması durumunda yönetim listesini kalabalıklaştıracak.

TAYFUN TÜRKMEN DÜŞÜNÜLÜYOR

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ile görüşmelerini sürdüren Akşehirspor başkan adayı Ahmet Er, teknik direktörlük koltuğuna Mehmet Tayfun Türkmen'i getirmeyi planlıyor.Mehmet Tayfun Türkmen daha önce; Hacettepespor, Aksarayspor, Afyonkarahisarspor, Sidespor, Fenerspor, Marmaris Gençlik Marmaris Gençlik, Eskişehir Şekerspor, Side Gençlikspor, Afyonspor ve Side Gençlikspor  takımlarını çalıştırdı.

AHMET SÜTCÜ

 

 
 

 

 

 

 

 

 

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri