Mehmet Özdilek: Hakemler Eşit Karar Vermeli

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ileri uçta oynayan oyuncuların topu tutamadıklarını eksik kalınca da Fenerbahçe'nin baskısına cevap veremediklerini söyledi. Takımının Fenerbahçeye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ileri uçta oynayan oyuncuların topu tutamadıklarını eksik kalınca da Fenerbahçe'nin baskısına cevap veremediklerini söyledi.

Takımının Fenerbahçeye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Özdilek, galibiyetinden dolayı Fenerbahçe'yi tebrik ederek, "Buraya gelirken amacımız puan ya da puanlar almaktı. Oyuna golle başladık. Sonrasında maalesef rakibin direncine karşılık veremedik. Öndeki oyuncularımızın top kayıpları bize baskı oluşturdu. Kalecimiz Serkan çok iyi bir oyun ortaya koydu, onu tebrik ediyorum. Farkın açılmasını önledi. İkinci yarı tam oyuncu değiştirmeyi düşünürken Kıvanç'ın atılması olayı oldu. 11-10 oynarken direnci tutmaya çalıştık. Böyle maçlarda Fenerbahçe'ye cevap verebilmek çok zor. Topa sahip olup hükmetmek lazım. Neticesinde ikinci golü yedik. Mağlup olduk." dedi.

Hakemin yönetimi konusunda ise Mehmet Özdilek, şunları kaydetti:

"Hakem genel hatları ile zaman zaman doğru kararlar zaman zaman baskı altında kaldı. Kıvanç'a atttığı pozisyonun aynısı Gökhan Gönül'e de göstermesi lazımdı onu yapamadı. Kararlar eşit olmalı. Bize verilirken rakibe verilmedi. Hakemler çok tartışılıyor biraz daha dikkatli ve objektif olmaları lazım. Böyle olunca oyuncuların direnci kırılıyor."

Özdilek, Emenike'nin düşürülmesine penaltının verilmemesini ise "Penaltı verilebilir. Olayı gören hakem zaten verse neden verdin denmeyecek vermediği zaman tepki olacaktır. Emenike'nin pozisyonu penaltı, onun takdiridir." şeklinde yorumladı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri