Mehmet Özdilek bekleneni veremedi

Atiker Konyaspor Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi.

Küme düşme korkusu yaşayan yeşil-beyazlı ekip Akhisar maçını da kaybedince  taraftarın Özdilek’e olan inancı azaldı. Hafta sonu oynanacak Yeni Malatyaspor Mehmet Özdilek’in Konyaspor’da ki geleceğini belirleyecek

Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısına iyi başlamasına rağmen küme düşme potasından uzaklaşacak puanları bir türlü toplayamadı. Kendisinden güçlü rakiplere mağlup olmayan yeşil-beyazlı ekibin  küme düşme potasındaki rakiplerine kaybetmesi taraftarı çileden çıkardı. Gençlerbirliği ve Akhisarspor’a kaybeden  Atiker Konyaspor’da  taraftarın Mehmet Özdilek’e olan inancı azaldı.  Lig’de 21 puanda kalan Atiker Konyaspor, farklı yenilgi sonrası averajla yeniden ateş hattına geriledi. Yeşil-beyazlı ekip, haftayı 21 puanla 16.sırada tamamladı.

SADECE 3 GALİBİYET

Atiker Konyaspor, teknik direktör Mehmet Özdilek ile beklediği çıkış gerçekleştiremedi. Kayserispor yenilgisi sonrası Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılmasıyla göreve gelen Özdilek ligde 14 maça çıktı Yeşil-beyazlı ekip Özdilek yönetiminde ligde çıktığı 14 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Atiker Konyaspor , söz konusu dönemde büyük maç kazanamazken, Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında galip geldi.

GÖZLER YENİ MALATYASPOR MAÇINDA  

Atiker Konyaspor hafta sonu evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak.  Akhisar yenilgisi ile küme düşme korkusunu iyiden iyiye yaşamaya başlayan yeşil-beyazlı ekipte bu maç büyük önem taşıyor.  Bu maçta alınacak olası bir yenilgi sonrası teknik direktör Mehmet Özdilek ile yolların ayrılması bekleniyor.   

TARAFTARIN DA SABRI KALMADI

Geldiği günden beri  yaptığı açıklamalarla Atiker Konyaspor’un üst sıralara tırmanacağını ifade eden Mehmet Özdilek geçen 14 haftada taraftarın bu beklentilerini boşa çıkardı. Konyaspor taraftarı   Akhisar yenilgisi sonrası  faturayı  teknik direktör Mehmet Özdilek’e kesti.

FERHAT TÜRKOĞLU   

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri