Mehmet Özdilek: Amacımız İçerde Kazanamama Zincirini Kırmak

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, ligde evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda henüz galibiyet alamadıklarını, haftasonu oynayacakları İstanbul Başaklşehir karşısında bu zinciri kırmak istediklerini...

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, ligde evlerinde oynadıkları karşılaşmalarda henüz galibiyet alamadıklarını, haftasonu oynayacakları İstanbul Başaklşehir karşısında bu zinciri kırmak istediklerini söyledi.

Özdilek, takımın Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, mili takımlarda olan ve sakat olan oyunculardan yoksun olarak hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, "5 oyuncumuz ülkelerinin milli takımındaydı. Kweuke, Ousmane Viera, Godfrey Oboabona, Filip Holosko ve Ali Adnan. Oyuncularımızdan Ali Adnan haricinde diğer oyuncularımızın Perşembe günü takımımıza katılmasını bekliyoruz. Murat Duruer’in alt adalesinde sıkıntı var. Bu hafta kadroda olmayacak. Aykut’un belinde bir rahatsızlığı var. Bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacak." dedi.

Cumartesi günü evlerinde oynayacakları İstanbul Başakşehir maçının kendileri açısından zor geçeceğini belirten Özdilek, "Ligdeki konumumuz itibariyle 10 puanımız var. Rakibimizin 11 puanı var. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Çok zor gol yiyen, takım savunmasını iyi yapan bir takıma karşı oynayacağız." diyerek şunları söyledi:

"Evimizdeki müsabakalarda galibiyet alamadık. Amacımız bu zinciri kırmak olacak. Galibiyetin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle sahaya çıkacağız. İlk devrenin bitimine 7 hafta var ve bu 21 puan eder. Alabildiğimiz kadar puan alacağız. Bizim için en değerli karşılaşmamız bu maç olacak. Belki maça tam anlamıyla hazır olmayacağız ama bu maç mutlak kazanılması gereken bir maç. Sahada ne gerekiyorsa bunu ortaya koyacağız."

Bu arada Çaykur Rizespor, 22 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da kendi sahasında oynayacağı İstanbul Başakşehir maçının hazırlıklarına ülkelerinin milli takımlarından yarın dönecek oyuncularının da katılımıyla tam kadro olarak devam edecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri