Mehmet Kaçmaz, okul ve sağlık ocaklarını denetledi

Konya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde yapımı devam eden ve inşaatı tamamlanan okul ve sağlık ocaklarında incelemelerde bulundu.
 Kaçmaz inşaatı tamamlanan 24 derslikli Selçuklu İlköğretim Okulu, Meram Nurşah Anaokulu, Meram Özcan Çalıkuşu Sağlık Ocağı, Meram Lalebahçe Sağlık Ocağı ile yapımları devam eden Karatay İlçesi Çanakpınar İlköğretim Okulu, Selçuklu İlçesi Sancak Mahallesinde 24 derslikli İlköğretim Okulu, Yazır Mahallesinde 24 derslikli İlköğretim Okulu ve Meram İlçesi Telafer Mahallesinde 24 derslikli İlköğretim okulunda incelemelerde bulunarak, proje ve uygulamalar hakkında İl Özel İdaresi İmar ve Yapı İşleri Daire Başkanı Ömerül Faruk Gündoğar’dan bilgi aldı.   
Kaçmaz, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada; “Okullarımızın iç ve dış dizaynlarında öğrencilerin eğitiminde ihtiyaç duydukları dersliklerle birlikte kütüphane, laboratuar, çok amaçlı salonlar ve işçilikler çağın gerekleri düşünülerek tasarlanmaktadır. Şehir merkezi ve İlçelerde inşaat yapımları aralıksız devam etmektedir. Gelişen şehrimizin vizyonuna uygun projeler üretmeye ve uygulamalarını yaparak hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri