Mehmet Kabara: Basit Hata Yaptık, Onlarda Cezayı Kesti

Uşak Sportif Başantrenörü Mehmet Kabara, basit hatalar yaptıklarını ve Galatasaraylı oyuncuların da bu hatalar sonrası cezayı kestiğini söyledi. Türkiye Basketbol Ligi 2014-2015 sezonu Galatasaray Liv Hospital - Uşak Sportif'in karşılaşmasıyla...

Uşak Sportif Başantrenörü Mehmet Kabara, basit hatalar yaptıklarını ve Galatasaraylı oyuncuların da bu hatalar sonrası cezayı kestiğini söyledi.

Türkiye Basketbol Ligi 2014-2015 sezonu Galatasaray Liv Hospital - Uşak Sportif'in karşılaşmasıyla başladı. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda sarı kırmızılı kulübe konuk olan Uşak Sportif, sahadan 94-85'lik skorla mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Uşak Sportif Başantrenörü Mehmet Kabaran, "Bu sene lig çok zor olacak bunu baştan söylemiştim zaten. Biz bu Galatasaray maçına çok iyi hazırlanmıştık. Kazanmayı da çok istiyorduk ama çok basit hatalar yapıyoruz. Galatasaray'ın da çok iyi oyuncular var biz bu hatayı yapınca onlarda cezayı kesiyor. 11 hücum hatası 15 top kaybı yapmışız bu maçta bu da bizim mağlup olmamıza neden oluyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık." diye konuştu.

Uşak Sportif'in oyuncusu Sertaç Şanlı ise yaptığı açıklamada, "İyi başlamak istiyorduk sezona. Buraya da çok iyi hazırlanıp gelmiştik. Kazanmak için gelmiştik, olmadı basit hatalar yaptık. Bundan sonra da diğer maçlara bakacağız." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri