Mehmet Helvacı'dan Adaylık Açıklaması

Galatasaray Kulübü başkanlığı için adı geçen Mehmet Helvacı, sarı - kırmızılı kulübün kongresi için önemli açıklamalarda bulundu. Adaylığının şart olmadığını, gerekirse dışarıdan da çalışabileceğinin altını çizen Helvacı,...

Galatasaray Kulübü başkanlığı için adı geçen Mehmet Helvacı, sarı - kırmızılı kulübün kongresi için önemli açıklamalarda bulundu.

Adaylığının şart olmadığını, gerekirse dışarıdan da çalışabileceğinin altını çizen Helvacı, "Mal varlığı satışına karşıyım, yalan söylemem; Riva’yı satacaksın sonra da başkan olacaksın. Satmam, sattırmayız." dedi.

Daha önce de Galatasaray'a başkan adayı olan Helvacı, "Galatasaray başkanı olmayı herkes ister ama aklımdakileri hayata geçirmek istiyorum. Yönetimim hazır, her şeyimle hazırım, Galatasaray tüzüğünün gerektirdiği şekilde hazırız. Bu seçimin zamanlaması yanlış, süreci de. Yönetim istifa etmediğine göre hemen seçim yapması gerekmiyordu." ifadelerini kullandı.

Mehmet Helvacı, "Hocanın iyisi, kendini geçecek asistanı yetiştirendir. Aynı şey başkanlık için de geçerli. Başkanın iyisi kendisinden sonra olacak başkanı yetiştirendir." yorumunu yaparken, "Hükümetle arayı düzeltmek çok kolay. Spor kulübü kavga etmez. Spor yapar." diye konuştu.

Başkan olması halinde futbol takımıyla ilgili yapmak istediklerini de açıklayan Helvacı, "Eğer devre arası 9 oyuncu alır mısın? diye sorarsan almam, evet bu küçülmekse küçülürüm. Bu küçülmek değil. Yaşlanan oyuncularla sözleşme uzatmam. Dereyi geçerken at değiştirilmez, Prandelli’yi de yönetmek gerekir. Florya'yı hoca yönetmeli, başkan da hocayı yönetmeli. Ben olsam Drogba ile devam ederdim." şeklinde konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri