Mehmet Baykan güven tazeledi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 13. Olağan Genel Kurul Toplantısını Salı günü Gençlik Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.
Tüm merkez ve ilçe kulüpleri delegelerinin katılımı ile gerçekleşen genel kurul ilk toplantısı yüksek katılım oranı ile yapıldı. Divan başkanlığını eski ASKF başkanlarından İbrahim Karaca’ nın yaptığı genel kurul oldukça samimi ve olgun bir havada gerçekleşti.
Genel Kurul açılış ve yoklama ile başladı. Divan teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile yönetim denetim kurulları faaliyet raporları ve hesap özeti müzakeresinden sonra T.F.F Yönetim Kurulu Üyesi, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan’ ın açılış konuşmasından sonra, yönetim denetim kurulları ibrası, tahmini bütçenin okunması ve kabulünden sonra yönetim, denetim, disiplin ve onur kurulları ile konfederasyon delegelerinin seçimi oy birliği ile yapıldı.
Yeni yönetim şu isimlerden oluştu. ASKF Yönetim Kurulu: Mehmet Baykan, Derviş Ortasarı, Remzi Ay, Zahir Renklibay, Hasan Oğuz, Mehmet Günbaş, Nihat Çelikkollu, A.Ferit Kesler           
Mehmet Demirel, Faruk Hatipoğlu, H.İbrahim Samur, Seyit Güven, Azam Sadıkoğlu, S. Ali Nadaroğlu, Tahir Taşyüz, Mehmet Yaman, Mustafa Çörekci, A.Fuat Bağcı, Abdullah Kırık, Zekeriya Mızrak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri