Mehmet Baykan Bursa’da

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti

Bu ziyaret sırasında TFF Bölgesel Amatör Lige katılacak kulüplerin başkan ve idarecilerle bir araya gelmiş sorunlarını ve taleplerini dinleyen Baykan, gelişmeler ile ilgili bilgiler vermiştir. Taban Birlikleri Başkanları TFF Bursa Böle Müdürü Atilla Dönmez, Futbol İl Temsilcisi M. Cem Gençoğlu, TÜFAD Bursa Şube Başkanı Metin Begüm, TFFHGD Bursa Şube Başkanı Ümit Akkuş ve Saha Komiserleri Derneği Bursa Şube Başkanı Ercan Ütücü ile bir araya gelerek 2009 – 2010 sezonunun değerlendirmesini yaparak bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra ise Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu ile birlikte ayrıca bir toplantı yaparak tüm konularla ilgili durum değerlendirmesi yapıldı.

Toplantı sonunda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Vardar Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş ‘e nezaket ziyaretinde bulundular. Bursa sporu hakkında görüşmelerin yapıldığı ve Bursa'da sporun daha da ileri gitmesi için fikir alışverişinde bulunulan ziyaret samimi bir hava içinde son buldu.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri