Mehmet amcaya Başkan Mustafa Kavuş desteği

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, geçtiğimiz günlerde selin etkili olduğu Çomaklar mahallesinde incelemelerde bulundu. Kavuş, selde hayvanlarını kaybettiği için ağlayan 82 yaşındaki Mehmet Şimşek'i ziyaret etti.

Çomaklar mahallesinde sağanak sonrası yaşanan selde kendi yaptığı evinin büyük bölümü zarar gören, erzakı sulara kapılan 82 yaşındaki Mehmet Şimşek ağlayarak tüm Konyalıyı üzmüştü.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da selin etkili olduğu mahalleyi inceleyerek yetkililere talimatlar verdi.

Kavuş, 82 yaşındaki Mehmet Şimşek'i ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Mustafa Kavuş, "Çomaklar Mahallemizde yaşanan selin neden olduğu yaralar sarılıyor. Belediyemiz ve devletimizin tüm kurumları, mahallemizin alt yapısında meydana gelen zararların onarılması ve hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için milletinin yanındadır. Mehmet amcamın, Ayşe teyzemin devletine olan güveni, duaları ve birlik beraberlik içerisinde olmaya devam ettiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun yoktur. Rabbim daha büyük felaketlerden bizleri korusun. " dedi.
- Olay

Konya'nın merkez Meram ilçesi Çomaklar Mahallesi'nde dün etkili olan sağanak ve sonrasında oluşan sel nedeniyle dağda koyunlarını otlatırken mahsur kalan çoban Mustafa S. kurtarılmıştı.

Sel nedeniyle mahalledeki bir ahırda bulunan 80 küçükbaş hayvanın da telef olmuş, yıkılma tehlikesi bulunan bir evdeki engelli 2 kişi ile rahatsızlığı bulunan 2 kişi, ekiplerce güvenli yerlere tahliye edilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri