Mehmet Ali Özbuğday toprağa verildi

Geçtiğimiz Kasım ayında AK Partilileri taşıyan minibüsle otomobilin çarpışması sonucu yaralanan ve tedavisi sonrası taburcu edilen AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Ali Özbuğday (34), evinde rahatsızlanmasının ardından kaldırıldığı hastane

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Üniversite Komisyonu eski başkanlarından, Adese AVM Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç MÜSİAD eski başkanı olan Özbuğday Meram ilçesindeki evinde fenalaşınca yakınları, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Özbuğday, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Özbuğday'ın cenazesi, otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinde vefat eden Özbuğday'ın acı haberi sevenlerini üzdü. Kur'an-ı Kerim hafızı olan ve pek çok STK'da aktif olarak görev yapan Özbuğday'ın iki erkek evladı bulunuyordu.

Eski Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday'ın da yeğeni olan Mehmet Ali Özbuğday'ın cenaze namazı Cuma namazının ardından kılındı. Cenaze namazına eski Başbakan ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Vali Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, merkez ve ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, STK temsilcileri, oda başkanları ve Özbuğday'ın çok sayıda yakını ve seveni katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından merhumun naaşı Uluırmak Mezarlığı'na defnedildi. Merhaba Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri