Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk fragmanı

KanalD'de başlayacak 2018 yılının en iddialı projelerinden biri olan 'Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinin büyük bir merakla beklenen ilk fragmanı ve ilk görüntüleri yayınlandı.

Fatih savaş meydanında! Fatih Sultan Mehmed Han’ı canlandıran yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun savaş meydanında çarpıştığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yayınlanan ilk fragmanın ardından gelen yeni kareler dizinin standartlarının yüksek olduğunu gözler önüne seriyor. İşte ilk fragman ve o görüntüler…

 

Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yapımcılığını ise O3 Medya’nın üstlendiği, başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı “Mehmed Bir Cihan Fatihi” için heyecan dorukta.

 

Yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak olan dizinin ilk tanıtımı görücüye çıktı. Fragmanda İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Sultan Mehmed Han, savaş meydanında görülüyor.

 

Stratejik, askeri ve kişisel dehası ile bir cihan fatihi olan Sultan Mehmed Han'ın 2. Kosova Savaşı görüntüleri kadar, zırhını giydiği sahnedeki sözleri de herkesi etkiledi:

 

İŞTE SULTAN MEHMED HAN’IN O SÖZLERİ

Ben Mehmed Han… Mehmed'lerin ikincisi. Atam Osmangazi, babam Murad Han. Doğdum. Yaşamaz dediler. Yaşadım. Sultan olamaz dediler. Oldum. O şehri alamaz dediler!”

 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri