Mehir Vakfı bir çifti daha evlendirdi

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı ihtiyaç sahibi bir çifti daha evlendirdi. Mehir Vakfı Danışma Kurulu üyesi Tahir Polat, Vakıf Eşya Dağıtım Merkezi'nde, sağ kolu olmayan Ahmet Uzer ve görme engelli Tuba Küçükaşçı çiftinin ev eşyalarını teslim etti.

Polat, burada yaptığı açıklamada, Mehir Vakfı'nın ihtiyaç sahibi çiftlerin evlenmesine yardım ettiğini ifade ederek, çiftlere 40 çeşit eşya verdiklerini belirtti. 
Mehir Vakfı'nın 1996 yılından itibaren evlenmeye karar verdiği halde maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen çiftlere yardımcı olduğunu anlatan Polat, ''Bugüne kadar hayırseverlerin desteğiyle 7 bini aşkın çifti evlendirdik. Bu hizmetimiz sadece Konya ile sınırlı değil. Ülkemizin değişik yörelerinden ve yurtdışından gelen taleplere cevap vermeye çalışıyoruz'' dedi. 
Polat, hayırseverlerin maddi destek vererek vakfa yardımcı olduğu gibi bazılarının da gönüllü kayınvalide ve kayınpeder olduğunu söyledi. 
Yusuf Özaltın ile birlikte Ahmet Uzer ve Tuba Küçükaşçı çiftinin gönüllü kayınpederleri olduklarını belirten Polat, ''Bu hizmetin devamı için tüm halkımızı gönüllü kayınpeder ve kayınvalide olmaya davet ediyoruz. Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor ve kendilerinden en az 3-4 çocuk bekliyoruz'' diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Uzel ve Küçükaşçı çiftine, kıyafet, çeyiz sandığı, çekyat, halı, perde, yatak odası takımının da bulunduğu eşyalar teslim edildi.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri