‘MEGA ilçe için yapılan en önemli yatırımlardan’

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni eğitim öğretim yılının, ülkemize, milletimize, öğrencilere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak en önemli etkenin eğitim olduğuna vurgu yapan Başkan Mustafa Kavuş, eğitim alanında Meram Gelişim Akademisi MEGA ile kendilerinin de önemli ölçüde yük aldıklarının altını çizdi. Akademinin, ahlaki karakter eğitimini merkeze alarak bilim, sanat, yaşam, doğa, sağlık ve spor eğitimlerinde Meram gençliğine yeni bir çığır açtığını ifade eden Başkan Kavuş, her yıl 75 binden fazla öğrencinin hayatına dokunan proje ile yeni neslin eğitim ve sosyal hayatına yeni nesil yöntemlerle katkı sağladığına vurgu yaptı. MEGA’nın her yönden ilçenin geleceğine yapılmış en büyük yatırımlardan biri olduğunu söyleyen Başkan Kavuş, MEGA sayesinde kısa zaman içinde alınan başarılı sonuçların projenin etkinliğini gözler önüne serdiğini kaydetti.

Meram Gelişim Akademisi MEGA’nın 2024-2025 sezonuna da en iyi şekilde hazırlandığını belirten Başkan Mustafa Kavuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “MEGA, geleceğe odaklanmanın, geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sine giden yolun adı oldu. MEGA, bugüne kadar olduğu gibi bu eğitim yılı için de içeriği dopdolu bir programla öğrencilerimizin karşısında olacak. Anasınıfından üniversiteye kadar her yaş grubu için ayrı eğitim programlarımız devam edecek. Kariyerlerine katkı sunacak eğitim programlarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve sanatsal yayınlarla çocuklarımızı ve gençlerimizi destekleyeceğiz. Spor faaliyetleri ile bedensel, Akıl Zeka Sınıfları ile zihinsel gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Youtube Akademi, Yazılım Akademisi ve Dijital Oyun Tasarım Atölyesi ile çağı yakalamalarının önünü açacağız. Kültür, sanat eğitimleri ve programları ile sosyal hayatlarını renklendirecek ve bu alanlarda kendilerini geliştirmelerini sağlayacağız. Bu ve bunlar gibi pek çok eğitimle çocuklarımızın geleceğine ışık tutan Meram Gelişim Akademisi’nin de yeni eğitim yılının hayırlar getirmesini diliyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri