Medya inancımıza uygun hale getirilmeli

Şuurlu Öğretmenler Derneği (Öğ-Der) Konya Şube Başkanı Yavuz Aydın, 4 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan program öncesinde açıklamalarda bulundu.

Aydın, Cumartesi günü Prof. Dr. Abdullah Özbek, Eğitimci Yazar Ramazan Aksoy, Doç, Dr. Yağmur Küçükbezirci ve Eğitimci Hasan Uzun'un katılımıyla 5. Yerel Eğitim Şurası 1. ve 2.Oturumun gerçekleşeceğini söyledi.

ÖĞ-DER Şube Başkanı Yavuz Aydın,"Yetkililere buradan sesleniyoruz, pervasızca çocuklarımızı, gençliğimizi zehirleyen, milletimezin temel değerlerinden ve inançlarından uzaklaştıran, dünyevileştiren duyarsızlaştıran, ahlaki ve insani değerleri yok eden bu dizi, film ve sosyal medya, internet kullanım alanları hiç vakit kaybetmeden değerlerimize ve inancımıza uygun hale getirilmelidir” dedi.

GÜVENİLİR NESİL YETİŞTİRİLMELİ

Aydın, sözlerine şu şekilde devam etti: "ÖĞ-DER olarak milli eğitimimizin adı gibi milli olması, temel değerleriyle, inancıyla bütünleşmeli. Bugün insanlığın en çok ihtiyaç duyduğu her yönü ile güvenilir nesiller yetiştirilmelidir. Önce ahlak ve maneviyat temelli eğitim anlayışımızın bir an önce gerçekleşmesi temennisi ile 4 Ocak Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz 5. Yerel Eğitim Şurasına eğitimcilerimizi ve halkımızı davet ediyorum.”

ÇAĞRI MEREDOV

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri