Medova’da 8’inci yıl coşkusu

Medova Hastanesi kuruluşunun 8’inci yılını kutladı.

Medova Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Seçkin Olcay, 27 bin 100 metre kare kapalı alanı, modern mimarisi, açık otoparkı ve ulaşılabilir konumu ile hasta kabulüne başladıkları günden bu yana sağlık alanında tercih edildiklerini kaydetti.

171 YATAK KAPASİTELİ

Toplamda 60 yatak kapasitesine sahip Yenidoğan, Koroner, Kardiyovasküler Cerrahi ve Genel Yoğunbakım ünitelerinin yanı sıra, yüksek standartlara sahip 111 servis yatağıyla birlikte 171 yatak kapasitesine sahip olduklarını ifade eden Olcay, “Hastanemiz nöronavigasyon teknolojisine sahip Beyin ve Omurilik Cerrahisi, Excimer ve Lasik lazer teknolojileri ile birlikte vitrektomi ameliyatlarının yapılabildiği Göz, Tıbbi Onkoloji, Tüp Bebek, yüksek teknolojili Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Obezite Cerrahisi, Ağız ve Diş Sağlığı, Dermatoloji ve Estetik Merkezleriyle yalnızca Konya halkına değil, çevre illerden gelen hastalara da hizmet vermektedir” dedi.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Geçtiğimiz sekiz yılda sürekli hedeflerini büyüten, kadrosunu geliştiren Medova Hastanesi’nin bugün 71 hekim ve 500’ü aşkın personeliyle 33 branşta uluslararası kalite standartlarında, etik değerlere riayet ederek hizmetini sürdürdüğünü anlatan Olcay, “Hasta kabulüne başladığı günden bu yana “Önce sağlık” diyen, etik değerlere önem veren Medova Hastanesi, Konya ve civarında sağladığı yüksek güven ve itibarla sağlık alanında yatırımlarını sürdürmeye devam edecektir. Amacımız, hastalarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayarak, sürdürülebilir büyümeyi ve gelişimi sağlamaktır. Kuruluşumuzun 8. yılı kutlu olsun” dedi.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri