Medline Konya'da yeni branşlar hizmete girecek

Özel Medline Konya Hastanesi Genel Direktörü Dr. Mete Duruk, önümüzdeki aydan itibaren kadın, doğum, çocuk, yeni doğan yoğun bakım bölümlerinin de hizmete gireceğini söyledi
Özel Medline Konya Hastanesi Genel Direktörü Dr. Mete Duruk, önümüzdeki aydan itibaren kadın, doğum, çocuk, yeni doğan yoğun bakım bölümlerinin de hizmete gireceğini söyledi.
Düzenlenen basın toplantısında hastane hakkında bilgi veren Dr. Mete Duruk, Özel Medline Konya Hastanesi’nin Konya’daki A sınıfı 2 hastaneden birisi olduğunu belirterek, “Hastanemiz, bütün branşlarda 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Şu an için 18 branşta 35 doktorumuz ve sağlık personelimiz hizmet vermektedir. Biz her hastamızı ailemizden birisi görerek hizmet veriyor ve itina ediyoruz” dedi.
Önümüzdeki ay hastaneye yeni branşlar kazandıracaklarını da dile getiren Duruk, “Mayıs ayında hastanemize kadın, doğum, çocuk ve yeni doğan yoğun bakın birimlerini de kazandıracağız. Bu branşlarda hizmet verecek doktorlarımızı da hastanemize kazandırdık” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri