MEDAŞ’tan çözüm ortakları buluşması

Çözüm ortakları buluşmasında MEDAŞ yetkilileri, hizmet kalitesini artırmak ve bağlantı süreçlerini iyileştirmek amacıyla yapılan uygulama değişikliklerini paylaştı. Toplantıda proje onayı alanlara plaket takdim edildi

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ) geleneksel hale getirdiği çözüm ortakları buluşmalarını bu yıl Konya’da gerçekleştirilen toplantı ile tamamladı. Konya Elektrikçiler Odası ve serbest çalışan elektrik fen insanlarıyla düzenlenen toplantıda, enerji talepleri, proje onayı, tesis kontrolü ve kabulü konularında önemli bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantıya MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Konya Elektrikçiler Odası Başkanı Arif Yeşildaş, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları Halil Coşkun Tunçez ve Süleyman Kırışıkoğlu, Tüketici Hizmetleri Müdürü Mustafa Sağlam, Proje ve Kamulaştırma Müdürü Tuba Akgül Alyüz ve Konya’da görevli işletme sorumluları katıldı.

SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DİLE GETİRİLDİ

MEDAŞ yetkilileri, hizmet kalitesini artırmak ve bağlantı süreçlerini iyileştirmek amacıyla yapılan uygulama değişikliklerini paylaştı. Ayrıca, ilk başvuruda proje onayı alma başarısı yüksek olan müelliflere plaket takdim edildi. Toplantının devamında katılımcılar, süreçlerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirdi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri