MEDAŞ ve MEPAŞ’tan Merhaba'ya ziyaret

Meram Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ)Kurumsal İletişim Müdürü Can Atacan ile Meram Elektrik Perakende Satış AŞ (MEPAŞ) Halkla İlişkiler Yönetmeni Şefika Büyüksırıtoğlu, gazetemize ziyarette bulundu.

Meram Elektrik Dağıtım AŞ (MEDAŞ)Kurumsal İletişim Müdürü Can Atacan ile Meram Elektrik Perakende Satış AŞ (MEPAŞ) Halkla İlişkiler Yönetmeni Şefika Büyüksırıtoğlu, gazetemize ziyarette bulundu. Gazetemiz Reklam ve İletişim Koordinatörü Hakan Armutcu’nun ev sahipliğinde yapılan görüşmede şirket çalışmaları hakkında bilgiler veren MEPAŞ Halkla İlişkiler Yönetmeni Şefika Büyüksırıtoğlu, enerji yasasındaki değişiklikler neticesinde; perakende satışla ilgili şirket olarak altyapı çalışmalarının tamamlandığını, abonelerin sorunsuz ve ekonomik şekilde enerji almasını sağlamak için hazır olduklarını ifade etti. MEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Can Atacan, MEDAŞ’ın 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da yatırımlarına ara vermeden devam edeceğine dikkati çekerek, “Enerji altyapımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. 2015 yılında da sorunsuz bir şekilde kesintisiz enerji dağıtımını devam ettireceğiz” diye konuştu.

Reklam ve İletişim Koordinatörümüz Hakan Armutcu ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, enerji şirketlerinin medya ilan olan diyaloglarının devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

MESUT TURAN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri