Meclisten sporculara altın ödülü

Bisiklet ve Kick-Boks branşlarında başarılı olan sporcular İl Genel Meclisi tarafından Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Konya İl Genel Meclisi üyeleri 20. Dönem 10. Toplantısının 3. birleşiminde bir araya geldi. Meclisin dünkü oturumunda branşlarında başarılı olan sporcular Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi. Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kulu ve Mehmet Ümütlü’nün de hazır bulunduğu ödül töreni öncesinde Özel İdarespor kulübü hakkında Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin Meclis üyelerini bilgilendirdi.

İl Özel İdaresi Spor Kulübü olarak şu an itibari ile dört branşta faaliyet göstermekteyiz diyen Kulüp başkanı Hüseyin Eşgin “Bisiklet, Halter, Kick-Boks ve Atıcılık branşlarında mücadele vermekteyiz. Atıcılık branşında Türkiye birinciliklerimiz bulunmaktadır. Halter branşında üç Milli sporcumuz mevcut olup; bu sporcularımızdan Sinan Tetik Avrupa ikincisi olarak bizleri gururlandırmıştır. Bisiklet branşında yıldızlar “A” Kategorisinde ferdi de Türkiye birincisi, 2. Kategoride ferdi de Türkiye birincisi, “B” Kategorisinde ferdide Türkiye birincisi ve takım halinde ise yıldızlarda Türkiye birincisi olunmuştur. Yıllardır devam eden bisikletteki başarımız halen devam etmektedir. Başarılarından dolayı başta antrenörümüz Ayhan Aytekin’e ve sporcularımıza teşekkür’ü bir borç biliyoruz. Kick-Boks’da ise Kıbrıs’ta yapılan ve Uluslararası şampiyonada ikincilik elde eden gümüş madalya kazanan Milli sporcumuz Muhammed Ali Ertürk, Almanya’da yapılan Uluslararası Kick-Boks şampiyonasında 69 kiloda birinci olmayı başaran Erdal Kaya ile ne kadar gururlansak azdır. Bu sporcular hepimizin sporcularıdır. Bunlara maddi ve manevi destek verdiğimiz takdirde çok daha anlamlı başarılara imza atılacaktır” dedi.
Bisiklet branşında ferdide Türkiye 1. olan Ali Erdoğan’a altın ödülünü Karatay İl Genel Meclisi Üyesi ve eski Milli bisikletçilerimizden Erol Küçükbakırcı verirken; Yine ferdi dalda Türkiye birincisi olan Hüseyin Sarıoğlu’na MHP Grup Başkanvekili Yılmaz Ünal, “A” Kategorisinde ferdi de birinci olan Emre Uçar’a Ak Parti Grup Başkan Vekili Süleyman Selçuk verirken, diğer sporculara ödüllerini ise Meclis 2. Başkan Vekili Mustafa Gürbüz verdi. Kick-Boks’da başarılı olan Muhammed Ali Ertürk ve Erdal Kaya’ya Cumhuriyet altını ödüllerini ise İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri