Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği’nin İlk Genel Kurulu Yapıldı

Beynindeki tümör nedeniyle hayatını kaybeden ve organları 4 çocuğa verilen 6 yaşındaki Ali Utku Yücel anısına babası tarafından kurulan ‘Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği’nin ilk genel kurulu yapıldı. Gazeteci Kemal Yücel, oğlu...

Beynindeki tümör nedeniyle hayatını kaybeden ve organları 4 çocuğa verilen 6 yaşındaki Ali Utku Yücel anısına babası tarafından kurulan ‘Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği’nin ilk genel kurulu yapıldı.

Gazeteci Kemal Yücel, oğlu anısına kurduğu, ‘Mavi Çocuk Utku Umut Işığı Derneği’ çatısı altında ilk genel kurul heyecanını yaşadı. Yeniden başkanlık görevine seçilerek güven tazeleyen Yücel, "Çocukların yüzü gülsün diye onlar için umut ışığı olacağız." dedi.

20 Şubat’ta kurulan dernek çatısı altında çok güzel çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Kemal Yücel, "Her bir çalışma, çocukların yüzünde bir tebessüme dönüştü. Kimi zaman kimsesiz ve koruma altındaki çocuklara, kimi zaman da hasta yatağında hüzünlü gözlerle bakan yavrularımızın acılarını paylaştık." dedi.

Oluşturulan yeni yönetimle birlikte örnek projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurgulayan Yücel, "Derneğimizde hiyerarşik bir yapı yok. Her bir yöneticisi, üyesi ve gönüllüsü yönetimde söz sahibidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Yeni proje ve çalışmalara hep birlikte imza atacağız." diye konuştu.

Derneğin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Semra Dağdemir, Burhan Karataş, Gülderen Otmanoğlu, Hatice Ağaçdalı, Hürriyet Hudavent Altay ve Ercan Aslanel. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri