Maurice Üniversite’de

Uyuşturucu sorunu nedeniyle Jamar ve Monty ile yollarını ayıran Üniversitespor yönetim Leroy Hickersondan sonra Güney Kıbrıs Liginde forma giyen Maurice Smith ile sezon sonuna kadar anlaştı

BEKO Basketbol Ligi’nde yarın Kepez ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Leroy Hickerson’dan sonra, Güney Kıbrıs Ligi’nde  giyen Marlon Maurice Smith ile yüzde 99 anlaşma sağladı. Bu oyuncuyu dün deneyen yönetim Amerikalının evraklarını tamamlaması halinde yarınki Kepez maçında forma giyebilecek. Smith, Güney Kıbrıs Rum Ligi'nde 15.9 sayı, 4.0 ribaund ve 3.5 asist ortalamalarını tutturdu. Sarı-mavili yönetim Smith ile sezon sonuna kadar anlaştı. 

Öte yandan Kepez maçının hazırlıklarına bugün nokta koyarak maç saatini beklemeye başlayacak temsilcimizde eksik ya da cezalı bir oyuncu bulunmuyor.
Pınar Karşıyaka ve Casa TED Kolejliler’i mağlup ederek üst üste iki maçını kazanan sarı-mavililer, Kepez’i mağlup ederek ligde 3’te 3 yapmak istiyor. Bu maçta seyircisi ile zafere ulaşmak isteyen yeşil-beyazlı yönetim bu karşılaşmada basketbol severlerden para almayacak.
Karşıyaka ve TED galibiyetlerine rağmen ligde tam olarak rahat bir nefes alamayan temsilcimiz, ligin sonunda korkulu rüya görmemek için yarınki maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Zorlu maç öncesi temsilcimiz 8 galibiyet,14 mağlubiyetle 12.sırada yer alırken, konuk takım Kepez Belediyesi ise 29 puanla 14.sırada yer alıyor. Casa TED Kolejliler’in büyük ihtimalle veda ettiği ligde, temsilcimizle birlikte Erdemir, Kepez, Aliağa Belediye, Oyak Reno ve Darüşşafaka takımları arasında kıran kırana bir ligde kalma savaşı yaşanıyor.
ÇETİNKAYA: KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Genel Kaptan Murat Çetinkaya, üst üste iki maç kazanarak sadece nefes aldıklarını, ancak ligde kalmak için Kepez maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Bu maçta seyirciye büyük iş düştüğünü belirten Çetinkaya, “Taraftarımızı her zamanki gibi yanımızda görmek istiyoruz. Ankara’da onların müthiş desteğiyle zorlu bir deplasmandan galibiyetle ayrıldık. Her zamanki gibi 19 Mayıs Salonu’nu doldursunlar ve bizi yalnız bırakmasınlar. Ligde şu an tam olarak rahat bir konumda değiliz. Kümede kaldığımızı garantileyebilmemiz için üst üste maçlar kazanmamız gerekiyor. Oyuncularımız istekli, takımda durum çok iyi. Umarım galip geliriz” dedi.
23. HAFTA PERDESİ 4 MAÇLA AÇILIYOR
Beko Basketbol Ligi’nde 23. haftanın perdesi bugün yapılacak 4 maçla açılıyor. Ligde 23. haftanın programı şöyle: Yarın: 14.30 Türk Telekom-Fenerbahçe Ülker (Ankara Atatürk) 16.00 Antalya Büyükşehir Belediyesi-OYAK Renault (Antalya Atatürk) 16.00 Darüşşafaka Cooper Tires-Beşiktaş Cola Turka (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 17.30 Erdemir-Pınar Karşıyaka (Erdemir) 22 Mart Pazar: 13.30 Galatasaray Cafe Crown-Casa TED Ankara Kolejliler (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 16.00 Aliağa Petkim-Efes Pilsen (Aliağa Enka) 16.00 Banvit-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar) 16.00 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Kepez Belediyesi (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri