Matso: Devletin Şefkatli Elini Görmek İstiyoruz

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, iş dünyası olarak sağanak yağışa bağlı su baskınına maruz kalan ticari işletmelerin zarar tazmini hususunda hükümet yetkililerinden destek beklediklerini söyledi. Devletin şefkat...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, iş dünyası olarak sağanak yağışa bağlı su baskınına maruz kalan ticari işletmelerin zarar tazmini hususunda hükümet yetkililerinden destek beklediklerini söyledi.

Devletin şefkat elini su baskınında mağdur olan iş yerlerinde görmek istediklerini belirten Boztaş, yaraların satılması için hükümet yetkililerinden acil destek beklediklerini kaydetti.

    Boztaş ve MATSO yönetim kurulu üyeleri, sel felaketinde Aşağı Hisar Mahallesi ve Demokrasi Bulvarı’nda dükkanları maddi hasar içinde olan esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yaşanan sel ve su baskınları sonrası Manavgat'ta çok sayıda iş yerinin zarar gördüğünü belirten Boztaş, hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini, maddi hasarın tahmin edilenin çok üzerinde olduğunu tahmin ettiklerini kaydetti. Boztaş, "Ziyaretlerde vatandaş ve üyelerimizin çok büyük zararları olduğunu yerinde gördük. İş dünyası olarak vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için hükümet yetkilerinden destek bekliyoruz. Herkes devletin şefkat elinin kendilerine uzatılmasını bekliyor. Tüm halkımıza geçmiş olsun." dedi.

Manavgat'ta doğal bir afet yaşandığını ve saatte metrekareye 335 kilogram yağmur düşmesinin hayatı felç ettiğini vurgulayan Boztaş, sağanak yağışta Aşağı Hisar, Bahçelievler, Aydınevler Mahallesi ile Lise Caddesi'nde çok sayıda ev ve işyerinin sular altında kalarak maddi hasara neden olduğunu sözlerine ekledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri