Masterler Turnuvası Konyada başladı

Konya Masterler Spor Kulübü Derneği Konyada masterleri buluşturmaya devam ediyor. Konya Masterler Derneğinin organizasyonluğunda..
Konya Masterler Spor Kulübü Derneği Konya’da masterleri buluşturmaya devam ediyor. Konya Masterler Derneği’nin organizasyonluğunda; Türkiye Futbol Federasyonu Herkes İçin Futbol Konya İl Temsilciliği, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün katkılarıyla gerçekleşen “Masterler Bölge Futbol Turnuvası” dün başladı. müsabakalar Pazar günü sona erecek.
Turnuvaya Konya Masterlerin yanı sıra; Tokat, Kayseri, Afyon, Yozgat, Aksaray, Niğde ve Silifke Master takımları katılıyor. Maçlar Atatürk Stadyumu, Selçuklu Belediyespor Stadı ve Şeker Fabrikası Recep Konuk Stadı’nda gerçekleşecektir.
Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Her yıl bir çok kez ve farklı illerde düzenlenen Masterler Futbol Turnuvası'nda orta yaş üstü futbol meraklıları hünerlerini konuşturuyor. Bir dönem oynadıkları futbolla şehirlerinde isimlerinden sıkça bahsettiren yaşları ilerlemesine rağmen spordan özellikle futboldan kopamayan masterlerin oluşturduğu takımlar da futbola destek ve gönül vermiş, unutulmayan sporcular ve yöneticileri buluşturmak amacıyla "Konya Masterler Bölge Futbol Turnuvası" Konya Masterler Spor Kulübü Derneği tarafından Konya da düzenlenmesinden dolayı oldukça memnun kaldık. Konya ASKF ve HİF İl Temsilciliği olarak her türlü katkıyı sağlamak istediklerini ve bu organizasyonda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür edirm. Konya Masterler Derneği’ni bu etkinlikten dolayı kutladıklarını ve desteklediklerini belirtirken sporseverleri maçları izlemek üzere sahalara davet ediyoruz Ayrıca turnuva ile ilgili detaylar temsilciliğimizin resmi web sayfası www.konyahif.org da yayınlanmaktadır” dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri