Masterler Medine karması ile berabere kaldı

Konya Masterler Spor Kulübünün Medinede, Medine Türk Karması ile yaptığı özel maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.
Yeşil-Beyazlı kulübün kuruluşundan bu yana Türkiye içinde ve dışında yaptığı özel maçlar ve turnuva karşılaşmalarına Medine oynanan özel müsabaka ile devam edildi. Medine’de faaliyet gösteren Medine Türk Karması futbol takımı ile karşı karşıya gelen Konya Masterler takımı dostluk ve kardeşlik havası içerisinde geçen müsabakanın ilk yarısını Medine Türk takımından Cengiz Dağdeviren’in golü ile 1-0 yenik kapattı. İkinci yarının başında Cengiz Dağdeviren takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydedince skor bir anda 2-0 oldu. Ancak oyunun son bölümlerinde Medine Türk Karması karşısında ezici bir üstünlük kuran temsilcimiz Erol Yıldırım’ın ayağından arka arkaya kazandığı gollerle skorda dengeyi sağladı. İlerleyen dakikalarda skoru değiştirecek başka gol olmayınca müsabakada karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere bitti.
Konya Masterler Spor Kulübü Başkanı Bahri Karapınar Medine’de kendilerine örnek ve misafirperverlik gösteren Medine Türk Karması yöneticilerine ve sporcularına teşekkür ederken ‘ Konya olarak önümüzdeki aylarda yine yurt içinde ve yurt dışında özel olarak davet edildiğimiz büyük organizasyonlara katılarak şehrimizi bu platformda başarı ile temsil etmeye çalışacağız’ dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri