Masterler futbol turnuvası sona erdi

Büyükşehir belediyesi Atatürk Stadyumu ve Şeker Recep Konuk stadyumlarında oynanan Final maçları sonunda Ankara Şöhretler Karması Konya Masterler Spor Kulübü’nü 4-2 yenerek şampiyon oldu.

Finalde kaybeden temsilcimiz ise turnuvayı ikinci sırada tamamladı

27-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında şehrimizde düzenlenen Uluslar arası 2. Masterler Futbol  Turnuvası final maçları ile sona erdi Yunanistan, Ankara, Silifke ve Konya  Masterlerin müsabakaları üç gün sürdü.  Turnuvada ilk gün maçlarında Konya Masterler Spor Kulübü Yunanistan Gümülcine takımını 4-1 yenerken, Ankara Şöhretler    Karması Silifke Masterler Kulübünü: 2-0 yendi.
İkinci gün karşılaşmalarında Konya Masterler-Silifke Masterler: 4-1 ve Ankara Şöhretler-Yunanistan Gümülcine: 5-0 sonuçları alındı. Turnuvanın 3. ve son gününde ise galipler ile mağlup takımlar final maçlarında karşı karşıya geldiler. Silifke Masterler- Aksaray Masterleri: 3-1 yenerken şampiyonluk maçında ise Ankara Şöhretleri Konya Masterleri 4-2 yenerek turnuvanın şampiyonluğunu elde ettiler. TÜFAD İl Başkanı İsmet Karababa’ nın turnuvaya katılan takımlara birer şilt vermesi ile karşılaşmalar sona erdi. Konya Masterler Spor Kulübü Başkanı Bahri Karapınar bu organizasyonda barış, dostluk ve kardeşliği ön plana çıkararak, dayanışmanın son doruk noktasına ulaşılmasın da katkıda bulunan tüm takımlar memnuniyetlerini iletip tüm şehre ve organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür etti.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri