Maskelerini attılar!

Bahattin Karapınar: Ziya hocam senin kurduğun takım çok net söylüyorum sezon bittiğinde ligde kalacaktır. Bunun sevincini en fazla senin yaşayacağını da biliyorum
Ziya Doğan: Alınan oyuncularda, sakat futbolcularda hiçbir kusur ve kabahatim yok. Bunları başkan ve menajer Mustafa Eraydın transfer etti.  İstediğim hiçbir oyuncu alınmadı

Konyaspor eski teknik direktörü Ziya Doğan ile eski başkan Bahattin Karapınar birbirlerine düştü ve yüzlerindeki maskeleri atarak birbirlerini suçlamaya başladılar.  Konyaspor’da görev yaptığı süre içerisinde Bahattin Karapınar’a toz kondurmayan Ziya Doğan kendisine “ağabeyim” diyen eski başkana verdi veriştirdi. Doğan, Bahattin Karapınar’ın doğruları söylemesini beklediğini, ancak suskun kalmasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirterek, Konyaspor’da transferleri Bahattin Karapınar ile Mustafa Eraydın ikilisinin gerçekleştirdiğinin altını çizdi.  Ziya Doğan’ın bu açıklamalarının ne kadarı doğru, ne kadarı doğru değil bilinmez, ama ortada bir gerçek var ki, maskelerin düştüğü, Konyaspor’un, Bahattin Karapınar, Ziya Doğan ve Mustafa Eraydın üçlüsü ile enkaza dönüştürüldüğü gözler önüne birkez daha serildi. Ziya Doğan görevi bıraktığı günlerde Bahattin Karapınar için övgüler düzmüştü.
NE DEMİŞTİ ZİYA DOĞAN
“Çok iyi bir başkanla çalıştım. Bir teknik adamın çok rahat bir şekilde çalışmasını sağlayan ve onun psikolojisini en iyi şekilde anlayan, futbolu çok iyi bilen bir başkanla çalıştım. Böyle insanların futbolun içerisinde olması Türk futbolu adına çok önemli. Çok önemli teklifleri reddederek başkanımızın o günkü ruh haline yardımcı olmak için Bank Asya 1.Lig'de bir takıma geldim. Bu da Türk futbolunda dürüst adamların olduğunun ve karşılıklı anlayışın bir sonucudur. Başkan benim babamın oğlu değil. Burada duygularımı dile getirmek istiyorum. Çektiğimiz sıkıntıları çok fazla kamuoyu ile paylaşmadık. Kulübün geleceğini kurtarma adına hem ben hem yönetim kurulu fedakarlıklar yaptık. Profesyonelce değil belki ama bulunduğum yerdeki insanların emeklerini göz önüne alarak kulübün menfaatlerini de düşünerek hareket ettim. Bunu en iyi yönetim kurulumuz biliyor.”
KARAPINAR’DAN DOĞAN’A ÖVGÜ
“Uzun yıllardır futbolun içerisindeyim. İlk defa şehrimizi, kulübümüzü, takımımızı emanet edebileceğimiz çok düzgün bir adamla, ağabeyle çalıştım. Ziya Doğan ismi Konyaspor tarihine altın harflerle yazılmıştır. Şu an Konyaspor'un en yetkilisi olarak bunu kimsenin kazıyamayacağını söyleyebilirim. Bundan sonra kendisiyle ilişkimiz, temasımız ve görüşmelerimiz devam edecektir. Çünkü kendisi Türk futbolu adına çok kıymetli bir insan, değerli bir teknik adam.  Sözleşmesinde tazminatları ve yaptırım maddeleri olmasına rağmen hiçbir şey istemedi. Kendisine çok teşekkür ediyor ve hakkını helal etmesini istiyorum. Bütün Konyalılar adına bu teşekkürü sunuyorum. Bizler mücadelemize devam edeceğiz. Ziya hocam senin kurduğun takım çok net söylüyorum sezon bittiğinde ligde kalacaktır. Bunun sevincini en fazla senin yaşayacağını da biliyorum.” Bahattin Karapınar’ın “Ziya Hocam senin kurduğun takım çok net söylüyorum sezon bittiğinde ligde kalacaktır” demesi ise kafaları bir kez daha karıştırdı. 
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri