Masaya ramak kaldı

Torku Konyaspor futbol şube sorumlusu Selçuk, Aksoy, yerli oyuncu transferinde birçok futbolcuyla görüştüklerin ve hafta içinde masaya oturacaklarını belirtirken, dış transferde ise kulübeye değil, ilk 11'e oyuncu alacaklarını söyledi

Torku Konyaspor’da yoğun bir hafta başlıyor. Transfer için kollar sıvanacak. Yeni sezon hazırlık programı belirlenecek.  Kartal’da, ligin bitiminden sonra başlayan izin sürerken, gözler transfere çevrildi..Ankara’da bulunan ve bugün Konya’ya geleceği bildirilen teknik direktör Mesut Bakkal ile bir görüşme yapılacak. Konyaspor futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, hoca ile bir toplantı yapacaklarını, yeni sezon için kendilerinin de bazı şartları bulunduğunu açıkladı.

Torku Konyaspor transfer komitesinin, teknik direktör Mesut Bakkal’ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Aksoy, 15-20 gün içerisinde transferi yüzde 80 bitireceklerini söyledi. Torku Konyaspor futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, transferle ilgili şu açıklamaları yaptı.

“Yönetim olarak boş durmuyoruz.  Transfer komitesi olarak, hocanın iç ve dış transfer konusunda verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Bazı yerli futbolcularla ilerleme kaydettik. Belli bir noktaya geldik. Bunlarla masaya oturup son bir görüşme yaparak transferlerini çözüme kavuşturacağız. Ancak, imza aşamasına kadar isim açıklamak istemiyoruz.”

İç transferi bir an önce bitirmek istediklerini ve özellikle de yabancı futbolcu transferinde ona göre hareket edeceklerini dile getiren futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, yabancı futbolcu transferi konusunda da şunları söyledi. ”Yabancı futbolcu transferinde çok dikkatli olmak zorundayız.  Özellikle, kenarda oturan değil, ilk 11’de forma giyecek futbolcumlar almak istiyoruz. Kenarda oturacak yabancı transferi düşünmüyoruz.

Djalma’ya teklifimizi yaptık. Söz, kulübü Porto’da. Djalma’nın Ağustos ayında gerçekleştirilecek Porto’nun kampına katılacağı, göz doldurması halinde Porto’da devam edeceği açıklandı. Bunun dışında, kendisine iyi bir teklif gelmesi halinde satılacağı tarafımıza bildirildi. Talip çıkmaması halinde ise, kiralık verilecek. O zamanda yine ilk tercih Torku Konyaspor olacağı konusunda söz aldık.

Hlep ile görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım anlaşırız. Gekas ile şartlar uyarsa yeniden anlaşmak istiyoruz. Gekas kalsa bile bir veya iki tane daha forvet oyuncusu transfer edeceğiz. Çünkü, bu sezon bunun sıkıntısını yaşadık.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri